Det er jo ikke jul ennå...Pinnekjøtt her Ligger i vann nå.
Jalla-slakterne har alltid veldig god kvalitet på ferske kjøttvarer. Er ofte hos slakterne i Smalgangen på Grønland og Tøyen torg. Rimelig og god kjøttdeig, store kjøttfulle oksehaler, alltid svært imøtekommende og hyggelig betjening, og de har noe som norske matbutikker ikke lenger fører; høne, som er alfa & omega for å lage skikkelig god suppekraft. 3 høner for en hundrings gir mye god base for penga.Lammribbe. Ikke saltet og tørket men fersk på grillen. Veldig billig og veldig godt.
Grillet ribba, paprika og squash. Grønnsakene dandert med frist mynte, salt, pepper og olivenolje. "Saus" på tyrkisk yoghurt, hvitløk, salt, pepper, cayennepepper, chipotlepulver, røykt paprikapulver og bladpersille. Koriander på toppen.
Salat med tomat, rødløk, agurk, marinerte oliven og fetaost.
Når jeg tenker på det var faktisk hele middagen i dag minus mynten (fra hagen) fra innvandrerbutikken "Istanbul" på Hauketo. En av Oslos absolutt beste av sorten, og det som virkelig skiller den fra de andre er at de har betjent kjøttdisk og tar inn hele slakt så de kan fikse det meste av storfe og lam. Gris har de av religionstekniske årsaker ikke. Så er man i beit for oksehaler, lammebog, lammelår, lammeribbe, entrecote, indrefilet, grytekjøtt eller hva det nå måtte være en søndag, så er dette et sted å dra til. Utvalget i typiske innvandrerbutikkvarer er enormt. Fra parkeingplassen når man også en Rema, så dette er generelt et greit sted å legge handleturen. Det er nesten på nivå med A food market i sentrum, men i tillegg har de altså butikkslaktere som vet hva de driver med.
Jamen, nå er jo ikke dette ferdigstekt produkt da, du tenker vel på det man plukker opp av frysedisken.snodig konsistens på ferdig stekt produkt. enkelt å lave selv tar en 30 minutter med heving
tenker på deigrull. Bruker det av og til så jeg prøver ikke å late som jeg er drita flink. Det smaker guffent og angrer hver gangJamen, nå er jo ikke dette ferdigstekt produkt da, du tenker vel på det man plukker opp av frysedisken.snodig konsistens på ferdig stekt produkt. enkelt å lave selv tar en 30 minutter med heving
Dette var en deigrull fra kjøla, men jeg har ikke tid til å lage deig sjøl i dag. Jeg vet det er fort gjort, men i min hverdag teller minutter og sekunder ganske mye.
Fra torsdager til lørdager er jeg alenepaps pga. kjerringa jobber 16-17 timers dager. Men vi lager mye kraft og annet vi fryser ned, så her går det stort sett i hjemmelaget fra bunnen av.
Spiser du den før den er stekt? Da er vel konsistensen enda værre
Steker du den "riktig" da?tenker på deigrull. Bruker det av og til så jeg prøver ikke å late som jeg er drita flink. Det smaker guffent og angrer hver gangJamen, nå er jo ikke dette ferdigstekt produkt da, du tenker vel på det man plukker opp av frysedisken.snodig konsistens på ferdig stekt produkt. enkelt å lave selv tar en 30 minutter med heving
Dette var en deigrull fra kjøla, men jeg har ikke tid til å lage deig sjøl i dag. Jeg vet det er fort gjort, men i min hverdag teller minutter og sekunder ganske mye.
Fra torsdager til lørdager er jeg alenepaps pga. kjerringa jobber 16-17 timers dager. Men vi lager mye kraft og annet vi fryser ned, så her går det stort sett i hjemmelaget fra bunnen av.
Det spørs hvem du spør, og hvor vedkommende kommer fra.Klubb ække kompe
Kompe er potetballen fra sørlandet, klubb raspeball whatever er fra andre kanter og ikke det sammeDet spørs hvem du spør, og hvor vedkommende kommer fra.Klubb ække kompe
Jeg tenker kun det som er laget av potet og mel.
Joda, pølser kan også være helt der oppe.Gjort riktig er jo pizza helt der oppe med nær sagt hva som helst.
Ok, du får den. Men jeg lo sist.Kompe er potetballen fra sørlandet, klubb raspeball whatever er fra andre kanter og ikke det sammeDet spørs hvem du spør, og hvor vedkommende kommer fra.Klubb ække kompe
Jeg tenker kun det som er laget av potet og mel.