gut_mans cave

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • permorten

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.10.2005
    Innlegg
    3.615
    Antall liker
    1.749
    Torget vurderinger
    5
    Gratulerer Gut_man , dette ser virkelig flott ut.

    Opplevd samme som deg ved overgang til aktivt. Samtidig bør jo alle drivere ha en beskyttelses kondensator, kunne den samtidig utgjort hele filteret ville jeg blitt glad !- 6 veis aktivt her medfører en kabelsalat av dimensjoner , hadde vært fint med etpar monoblokker punktum !

    Hva som gjør AL så mye bedre en alle andre aktive løsninger skjønner jeg ikke - room perfect aktige auto løsninger , nei takk.
     

    H.R

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    14.12.2008
    Innlegg
    8.078
    Antall liker
    6.491
    Sted
    Jessheim | Ullensaker
    Torget vurderinger
    5
    Meningsløst å flytte møbler her. Et lunt fantastisk rom med elektronikk og oppsett som låter bedre en det ser ut. Og det ser bra ut.

    Skulle jeg sette fingeren på noe så er det at det var omkjøring rundt Kvinesdal som gjorde kjøreturen lengre en forventet.
     

    kjoenik

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    29.09.2005
    Innlegg
    4.284
    Antall liker
    2.288
    Torget vurderinger
    4
    Lekkert hus og hobbyrom! Du har noen arbeidstimer foran deg for å få uteplassen på samme nivå som huset. Kan ta en stund når hifi-rommet trekker i feil retning...;-)
     

    gut_man

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    18.02.2004
    Innlegg
    5.449
    Antall liker
    3.163
    Torget vurderinger
    6
    Jøss det var lenge siden kjoenik. Trodde nesten du var frafallen, godt å se at du rører på deg her inne. Det jobbes med uteplass. Bildene er fra juli så det har skjedd en del siden den gang. Vi har fått jord i siste bed, asfalt i gårdsrommet og har begynt å få plantet en del i skråningene rundt huset. Rommet benyttes flittig, men jeg får da gjort litt andre ting også:)

    Veldig nyttig med besøk av kunnskapsrike folk som HR. Bæltrivelig, og nyttig! Lærte en del om samspill mellom datamaskin, Audiolense og lydkortet når magikeren fra Jessheim hamret løs på tastaturet. Takk for besøket og for hjelpen HR, du er hjertelig velkommen igjen. Blir spennende å se hvordan dine prosjekter utvikler seg!
     

    madman

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    28.11.2002
    Innlegg
    1.170
    Antall liker
    643
    Sted
    Sætre
    Torget vurderinger
    2
    Har hatt noen besøk av HR her og. Setter stor pris på ham .
    -m
     

    H.R

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    14.12.2008
    Innlegg
    8.078
    Antall liker
    6.491
    Sted
    Jessheim | Ullensaker
    Torget vurderinger
    5
    Hyggelig å høre at man blir satt pris på... nuvel...

    Etter 120 mil på ei helg så er jeg da endelig hjemme.
    Opplevd et fabelaktig hus og anlegg. Det er moro å høre noe som er ganske ulikt det jeg driver med og like det. Store basstorn, avleggs spolebånd og platespillere som har eksotiske navn som jeg ikke engang gidder å begi meg ut på å huske hva var. Enda gøyere er det at alt kjøres gjennom en DSP og moderne lydkort.

    Noen trekker nok oppgitt på skuldrene. Men det har seg nå slik at skal man holde på med 5 veis oppsett så kommer man langt med å benytte seg av moderne teknologi. Man kan selvsagt benytte seg av normale delefilter om man skulle ønske det. Det blir bra lyd til slutt den veien også, men den veien er for mange svært kostbar og kostnadsdrivende. Alle endringer må gjennom nye filtre og et filter må beregnes, lages og ta høyde for at toleransen på komponenter ikke nødvendigvis er 100%

    For de som tror at man mister noe på veien så gjør man ikke det. Derimot så har man en anledning til å sy ting sammen med skikkelig skreddersøm. De forskjellige kildenes egenart er ivaretatt men når timingen sitter som et skudd og delefilterenes artefakter ikke er avgjørende samt prosesseringen er gjort for å følge brukerene preferanser er det bare en fryd når det sitter.

    Her er det ikke snakk om magi, ikke noen form for tilfeldigheter. Dette er satt opp basert på matte og kalkulasjoner gjort med en enkel mikrofon og et enkelt dataprogram. Ikke ulikt å lage et filter med kondensatorer og spoler. Frekvensresponsen blir gjevn og avvik fikses der det må gjøres... en titt på convolveren som tar seg av matten viser at her er mye gjort rett i elektronikk, rom og valg av alle løsninger. Her puslet separasjonen av gårde og selv en gammel møkkapc gjorde jobben uten å anstrenge seg. Plassering av høyttalere er gjort med presisjon og alt for å gjøre prosesseringen så enkel som mulig...

    Likefullt så endte vi opp med å gjøre jobben enklere i alle ledd. Signalbanen ble forenklet, mye jobb med buffer og oppsett av lydkort, for lydkort kommer standard og de er ikke nødvendigvis satt på for vårt bruk. Jriver ble satt opp basert på hvor lydkortet fikk minst å gjøre og vi sikret at lydkortet forsto mest mulig av den informasjonen som den fikk og sender fra seg. Shit in, shit out er USB sin filosofi tross alt.. prosesser som ikke brukes ble skrudd av og den gamle Mac Mini saken fikk det litt enklere...

    Endringer i buffer på lydkortet for å snakke med jriver bedre og uten så mange feil ga oss begge en jøss, hva skjedde nå opplevelse.. ikke uventet men likefullt jøss...

    Resultatet var etter at det var justert om mulig enda bedre. Fravær av støy man ikke var klar over før det var borte var påfallende...

    Skal bli moro å komme tilbake når gjesterommet er klart, da skal jeg sitte i godstolen i stua å se ut over vannet, grønn av misunnelse over plasseringen av boligen og naturen rundt...

    Det er også godt at gutty er mer uredd for å gjøre endringer på egenhånd nå. Det er ikke farlig selv om det er data, det er ikke enkelt. Det er mange barrierer å overkomme men belønningen er ubegripelig stor for de som satser, og det har gutty gjort.


    Kudos
     

    gut_man

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    18.02.2004
    Innlegg
    5.449
    Antall liker
    3.163
    Torget vurderinger
    6
    Det var en grundig beskrivelse HR. Og ja, jeg tror som du skriver at optimalisering av ht-konstruksjon, gainstruktur i amper, rom og plassering gir et godt utgangspunkt for AL å generere filer som ikke er alt for jobbige for en stakkars tilårskommen datamaskin. Har fått hørt litt musikk nå etter seansen på lørdag og er ikke i tvil om at dette har tatt lyden her er tat et betydelig knepp i rett retning.

    Som du skriver, er fravær av støy kanskje det mest iørefallende. Da tenker jeg ikke på de åpenbare problemene som knitring og hakking som vi opplevde når vi justerte buffere. Veldig interessant hvordan de forskjellige bufferne påvirket hverandre. Støyen jeg tenker på heri opplevdes ikke som sjenerende støy, mer som at man ikke merker at den var der før den er borte støy. Resultatet er et enda mer presist og 3D aktig lydbilde og en betydelig mer avslappet gjengivelse av musikken. Hørbart nok til at vi som du sier hadde flere "jøss" opplevelser under seansen. Dette er en øvelse som alle AL brukere burde gjøre imo. Det er ganske logisk at hardware og software må ha greie arbeidsbetingelser og forstå prosessene som sendes mellom dem og det var jo faktisk lett hørbart også.

    Jeg har også sansen for din metodiske tilnærming for å finne ut av hvorfor ting ikke virker optimalt og filosofi om at tilfeldigheter ikke holder mål. Det krever tålmodighet og innsikt, men jeg lærte nok av øvelsen vi gjorde til å våge meg litt mer utpå "glattisen" på egenhånd. Gjesterommet er til disposisjon ved neste anledning!
     

    gut_man

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    18.02.2004
    Innlegg
    5.449
    Antall liker
    3.163
    Torget vurderinger
    6
    Takk for det :) Er storveis fornøyd!
     

    HoJ

    En glad amatør.
    Ble medlem
    11.11.2006
    Innlegg
    19.171
    Antall liker
    34.554
    Sted
    Stavanger
    Torget vurderinger
    2
    Gratulerer så mye, dette ser jo bærre lekkert ut...
     

    oks81

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.10.2012
    Innlegg
    12.777
    Antall liker
    11.219
    Sted
    Hjemme
    Torget vurderinger
    3
    Gutcave visit second edition!!

    Jaggu når en først var på tur var en ikke så heldig og fikk visit i nye huset til godeste Gutman!!
    Gratulerer med nydelig kåk, flott og større lytterom, og endelig ferdig satt opp anlegg med AL og hele pakka!!
    Fritt for noe som helst støy!

    Duverden for en lytteopplevelse! :D

    Gutmans anlegg.jpg


    Alt korrekt, klarte ikke høre noen feil!!
    Nå kan du bare senke skuldrene og nyte!

    I kjent stil gikk det heller ikke her i hverken felegnukk eller panfløyte musikk!
    Er man først på lytt så skal det mørkeste verste frem og spilles!!
    Tungt som bly, raspende som motorsag!

    Man blir automatisk fan av spolebånd når man ser den digre båndsalatspilleren! Utrolig kjekt å få høre på! Den låt virkelig bra!
    Man kan dette med kilder i Okka!!

    Reiner med du nyter kvelden med en liten parasoll drink i handa! Parasolldrinker kan fint drikkes om vinteren også!
    Alle buffene som låg slengt rundtom etter HR samler du i en eske senere og kan bruke når du går ned til sjøen for å fiske eller går tur i det flotte turområdet!

    Tusen takk for å bli invitert!! Jeg MÅ sette av mer tid neste gang til deg og anlegget ditt!
    Men reisen hjem måtte gjøres unna.
    Har nå passert ferge nr.52 på vei nordover og er vel hjemme om sånn ca 14 dager.
    Det går fint!! :)

    Husk å hilse til alle kuene til Verm når du er oppom der igjen!

    Mvh
    oks
     

    gut_man

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    18.02.2004
    Innlegg
    5.449
    Antall liker
    3.163
    Torget vurderinger
    6
    Takk for hyggelig tilbakemelding og bæltrivelig besøk Oks. Nå har jeg hatt noen gode ører innom her i løpet av de siste ukene. Veldig nyttig å få litt feedback og ikke minst veldig gøy når andre også liker det de hører. Selv mener jeg at jeg har kommet svært nær mitt lyd ideal. I mål skal man aldri si at man er med denne hobbyen. Det dukker garantert opp noe som jeg kan fikle med. Det er uansett mange som skal ha takk for hjelpen på den reisen jeg har vært på siden jeg bestemte meg for å selge kjøpe-horn og amper for å satse på noe helt annet. Utrolig gøy å kjenne så mange hyggelige folk som villig deler av sin kunnskap og erfaring. Dere vet hvem dere er.. Hadde ikke hatt kjangs til å få til dette på egenhånd. Høyttalersystemet som ble pønsket ut og utviklet i trange kår og med suboptimal plassering i gammelt lytterom blomstrer nå i nytt rom der de får bedre arbeidsbetingelser og god hjelp fra Audiolense til å "male" et lydbilde som er både stort og dypt med smekk, dynamikk og bassfundament som er akkurat som jeg liker det. Litt selvskryt på en lørdag får dere tåle :)
     

    oks81

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.10.2012
    Innlegg
    12.777
    Antall liker
    11.219
    Sted
    Hjemme
    Torget vurderinger
    3
    Det tåler vi!
    Det er lov å være fornøyd!! :)
    Med all grunn!!
    Du har stått i det og jobbet fremover! Lønner seg nå!
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.203
    Antall liker
    101.682
    Torget vurderinger
    23
    Du har definitivt fortjent nicket - og herved meddeler jeg offisielt at jeg aldri mer skal skrive "Gutless" :D
     

    gut_man

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    18.02.2004
    Innlegg
    5.449
    Antall liker
    3.163
    Torget vurderinger
    6
    På tide å bekrefte at jeg enda er her :) Skjer mye for tiden, og hifi har ikke hovedfokus om dagen selv om jeg faktisk ryddet og ordnet i kabelsalat her om dagen. Har vært ute og reist litt. Laaaangt bort! Her kommer en liten bildekavalkade fra turen:

    Home of curry.jpg


    Hyderabad palass.jpg

    Falaknuma Palace, her kunne jeg godt ha bodd et par uker ja :)

    Langbord.jpg

    Langbordet var dekket for anledningen. Dette er faktisk verdens lengste spisebord!

    Indisk mat.jpg

    Mat fikk vi også. Har aldri spist så god indisk mat noe sted som akkurat her.

    Hyderabad by night.jpg

    Utsikt over Hyderabad.

    Bruksanvisning.jpg

    Hmmm, skeptisk.

    Fortsettelse følger....
     

    gut_man

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    18.02.2004
    Innlegg
    5.449
    Antall liker
    3.163
    Torget vurderinger
    6
    For de som måtte lure så ble det jobbet på turen også..
    Hyderabad kurs II.jpg


    Hyderabad kurs III.jpg


    Etter en uke i India var det på tide å reise videre..
    Everest.jpg


    Himalaya.jpg

    Himalaya! Noe av det mektigste jeg har opplevd. Turen gikk videre til Nepal og Katmandu.

    Katmandu sim lab.jpg

    En hel del jobb, men vi hadde heldigvis satt av tid til å oppleve litt også. Nepal var rett og slett en fantastisk opplevelse på alle måter.

    Bålkveld.jpg

    Vår nepalesiske kollega inviterte oss hjem

    Servering.jpg

    Det nepalesiske kjøkken var en ny opplevelse. Hjemmelaget og autentisk mat var rett og slett fantastisk

    Milinda Kjetil.jpg

    Ut på tur i fantastisk landskap. Vi ble guidet på en 3 timers tur opp til hotellet vi bodde et par netter på.

    Fjelltur Nepal.jpg


    Nepalesis arbeidsjern.jpg


    Utsikt Mystic moutain.jpg


    Mystic Mountain.jpg


    Nepal står på lista over steder jeg definitivt skal reise igjen!
     

    gut_man

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    18.02.2004
    Innlegg
    5.449
    Antall liker
    3.163
    Torget vurderinger
    6
    Endelig var alt klart for å spille plater på denne gamle traveren igjen.

    BA8698DB-F607-4E8F-AAB0-06199632AD8E.jpg


    Har bare spilt på Lenco bastarden og Consen riaa i lang tid. Faktisk helt siden før AL kom i hus (gamle-huset). Årsaken til at det har tatt tid å rigge opp VPI’en i det nye rommet har hovedsaklig vært at jeg har ventet på å få fikset trekkerøret mellom lytterom og teknisk rom der pumpa til Airtangent står. Nå er alt omsider på plass og jeg har fått blåst bort uanstendige mengder støv fra rør og print i IO med trykkluft. Hadde glemt hvor bra komboen VPI/Airtangent/DV XV1s/Aesthetix IO var. Som skapt for rock’n roll! Blir noen plater på den i kveld ja!
     

    gut_man

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    18.02.2004
    Innlegg
    5.449
    Antall liker
    3.163
    Torget vurderinger
    6
    Skjer lite på hifi fronten. Det er i grunnen et kvalitetstegn. Det låter akkurat som jeg vil ha det og da er det ingen grunn til å stresse. Bruker heller tiden på å spille musikk. Hadde besøk av et par habile ører her om dagen. Han slentret hjem med en sekk med smekk etter noen timer i lytteposisjon. Har begitt meg ut på et prosjekt med projektoren som er gøy og som jeg leker med i ledige stunder; HDfury Vertex2 og Dolby Vision. Har brukt litt tid på å bli kjent med Vertex boksen. Neste skritt blir enten å ringe en bekjent som kan kalibrere eller å laste custom gamma justeringer inn i projektoren og håpe at jeg finner noe som duger. Foreløpig er jeg storfornøyd med Dolby Vision bildet. Legger ved et stemningsbilde fra kveldens blåtime.
    8DA04D78-5EEF-49F2-9EE1-E5BDE0DB1E45.jpeg
     

    BangBang

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.03.2005
    Innlegg
    7.301
    Antall liker
    4.908
    Sted
    Okka by
    Torget vurderinger
    7
    Var på en liten utflukt i går kveld. Strengt tatt rett opp i bakken 😊
    Det er alltid hyggelig å ta turen til @gut_man. Vi deler svært mye av både musikksmak, og lydideal.
    Et stort rom, og en fantastisk rigg. Basstårn fra gulv til tak, og selvsagt horn. @Sluket har jo virkelig hatt mer enn en tommeltått med i dette fantastiske oppsettet. Digitale muligheter for innstillinger som gir uendelige muligheter for å justere de fleste parametere.
    Som den amatøren på digitale justeringer og målinger som jeg tross alt er, blir man rent ut svimmel.
    Hvordan låter det? Det er vanskelig å får til en beskrivelse uten å bruke en drøsss med floskler. Men vektløst, homogent, og uendelig dynamisk tror jeg kan dekke mye av det. Det låter rett og slett gedigent, og live når det må.
    Takk for en hyggelig kveld, og en god bunke med musikk som er lagt til i Roon for nyoppdagelse.
    Dette må gjentas! 😊

    0689755D-69F7-4B86-96E0-127A912F6EC7.jpeg
    BEA25992-F0F6-4800-BEA9-79C65B56BD04.jpeg
    6EE1544E-0574-4E28-97CD-D5562B557E99.jpeg
    4CEC5EB4-AACD-45A1-A844-82BA6E4374BF.jpeg
     

    gut_man

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    18.02.2004
    Innlegg
    5.449
    Antall liker
    3.163
    Torget vurderinger
    6
    Takk for hyggelig besøk og tilbakemelding @BangBang. Det svinger bra av lyden i hula om dagen ja. Når jeg bare fikk reversert alle tiltak som var gjort i forkjølelseståka er jeg back on track. Nå skal den hot-rodda MoFi riaaen få seg en runde til i hot spot.
    Hatt en runde med MoFi, og med litt tweaking av last, så låter det friskere. MoFi virker å være kresnere på rett last enn de andre riaa'ene mine og Dynaen låt mørk og innesluttet med 100 Ohms last. Økte til 330, og voila så satt lyden. Litt mystisk da jeg pleier å laste på ca 100 Ohm på de andre riaa trinnene mine. Er veldig enig i konklusjonene som du og @Vermin har trukket om MoFi riaaen på steroider (med oppgradert regulert PSU i stedet for veggvorta som fulgte med). Den er bare så uforskammet bra for en rimelig penge at det er en fryd.
     
    Sist redigert:

    crosswind

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.11.2012
    Innlegg
    5.319
    Antall liker
    13.384
    Sted
    Svartskog
    Torget vurderinger
    13
    Ble läckert rum i nytt hus gut_man! Grattis!

    Kan du skriva mer om den hot-rodda MoFi-riaan? Är ute efter en enkel och billig sak fram till jag får ordnat mig med en ordentlig riaa och har förstått att MoFi sin spelar i en division över sin beskedna prisklass?
     

    gut_man

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    18.02.2004
    Innlegg
    5.449
    Antall liker
    3.163
    Torget vurderinger
    6
    @crosswind Har fyllt ut litt i forrige innlegg. Hovedproblemet med MoFi i orginal utgave er at veggvorta støyer. Når høyttalersystemet har 105 dB følsomhet blir det ikke hyggelig å høre på. Med rimelig regulert psu fra Kina kjøpt for en tusing eller så på e-bay blir riaaen støyfri.
    MoFi psu.PNG


    Lydmessig mangler den litt finesse all over i forhold til mine to referanse riaaer, men den låter uforskammet bra rett og slett. Den har også nødvendige justeringer for å kunne tilpasses de fleste pickuper.
     
    Sist redigert:

    crosswind

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.11.2012
    Innlegg
    5.319
    Antall liker
    13.384
    Sted
    Svartskog
    Torget vurderinger
    13
    Många tack! Har satt mig ett mål om en ny RIAA som sagt, men processen är lång så behöver en »billig» box under tiden. Har egentligen tänkt mig en Graham Slee ERA V , men MoFin med uppgraderad psu skal vurderas. :) Har du link tilltillsvarande psu på ebay?
     

    gut_man

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    18.02.2004
    Innlegg
    5.449
    Antall liker
    3.163
    Torget vurderinger
    6
    Många tack! Har satt mig ett mål om en ny RIAA som sagt, men processen är lång så behöver en »billig» box under tiden. Har egentligen tänkt mig en Graham Slee ERA V , men MoFin med uppgraderad psu skal vurderas. :) Har du link tilltillsvarande psu på ebay?
    Jeg kjøpte denne https://www.ebay.com/itm/353105734120?ul_noapp=true Mest fordi den er lik Vermin sin og vi har da mulighet for å teste dual mono på Mofi. Her er et alternativ der du får med kabel som har den ukurante pluggen som passer til MoFi https://www.ebay.com/itm/Upgrade-Au...e=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2060353.m1438.l2649 Jeg spurte om å få kjøpe bare kabelen, og det fikk jeg. Alternativt går det an å slakte den orginale veggvorta og sette pluggen derfra på medfølgende kabel dersom man går for alternativ 1.
     

    crosswind

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.11.2012
    Innlegg
    5.319
    Antall liker
    13.384
    Sted
    Svartskog
    Torget vurderinger
    13
    Jeg kjøpte denne https://www.ebay.com/itm/353105734120?ul_noapp=true Mest fordi den er lik Vermin sin og vi har da mulighet for å teste dual mono på Mofi. Her er et alternativ der du får med kabel som har den ukurante pluggen som passer til MoFi https://www.ebay.com/itm/Upgrade-Audiophile-Linear-Power-Supply-for-MoFi-Studio-Phono-MM-MC-L17-49/123791829857?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2060353.m1438.l2649 Jeg spurte om å få kjøpe bare kabelen, og det fikk jeg. Alternativt går det an å slakte den orginale veggvorta og sette pluggen derfra på medfølgende kabel dersom man går for alternativ 1.
    Tack! Skal se på det i kväll. Är det MoFi-modellen med eller utan volym ni har?
     

    Horny

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    21.04.2004
    Innlegg
    999
    Antall liker
    1.309
    Torget vurderinger
    5
    Relativt støyfri Mofi på mine 93 dB høyttalere, med original psu. Men bruker den da på mm med stepup - har ikke sjekket mc enda.
    Tenker uansett å oppgradere til ekstern psu, kan spleise på frakten hvis det er noen som er klar for det.
     

    crosswind

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.11.2012
    Innlegg
    5.319
    Antall liker
    13.384
    Sted
    Svartskog
    Torget vurderinger
    13
    Relativt støyfri Mofi på mine 93 dB høyttalere, med original psu. Men bruker den da på mm med stepup - har ikke sjekket mc enda.
    Tenker uansett å oppgradere til ekstern psu, kan spleise på frakten hvis det er noen som er klar for det.
    Jag kommer bara använda den som ren MM med extern trafo.
    Kanske en bara skal klinke till. Vi kan väl spinna vidare på det efter helgen? Vi bor väl nästan i samma område Horny?
     

    Horny

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    21.04.2004
    Innlegg
    999
    Antall liker
    1.309
    Torget vurderinger
    5
    Samme som meg altså. Var det jeg tenkte på, 15 minutters kjøretur. Er innom Svartskog kolonial en gang i blant.
     

    TAS

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.12.2007
    Innlegg
    1.794
    Antall liker
    2.017
    Sted
    Norge
    Torget vurderinger
    9
    Var på en liten utflukt i går kveld. Strengt tatt rett opp i bakken 😊
    Det er alltid hyggelig å ta turen til @gut_man. Vi deler svært mye av både musikksmak, og lydideal.
    Et stort rom, og en fantastisk rigg. Basstårn fra gulv til tak, og selvsagt horn. @Sluket har jo virkelig hatt mer enn en tommeltått med i dette fantastiske oppsettet. Digitale muligheter for innstillinger som gir uendelige muligheter for å justere de fleste parametere.
    Som den amatøren på digitale justeringer og målinger som jeg tross alt er, blir man rent ut svimmel.
    Hvordan låter det? Det er vanskelig å får til en beskrivelse uten å bruke en drøsss med floskler. Men vektløst, homogent, og uendelig dynamisk tror jeg kan dekke mye av det. Det låter rett og slett gedigent, og live når det må.
    Takk for en hyggelig kveld, og en god bunke med musikk som er lagt til i Roon for nyoppdagelse.
    Dette må gjentas! 😊

    Vis vedlegget 664602 Vis vedlegget 664603 Vis vedlegget 664604 Vis vedlegget 664605
    Grattis, rommet ble superbra, eneste å utsette på...syns basstårna virker litt små! :p
     

    TAS

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.12.2007
    Innlegg
    1.794
    Antall liker
    2.017
    Sted
    Norge
    Torget vurderinger
    9
    Hehe, bra jobba gut_man...trudde først du tenkte å bytte lyspære! :p
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.203
    Antall liker
    101.682
    Torget vurderinger
    23
    Er vel den årlige julereingjøringa bare! :LOL: :LOL:
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn