Chalshus
Hi-Fi freak
Nyder litt av denne sammen med noen små italienske pizzaer. Ikke verst.
Sakset fra http://www.vin-forum.no/forum/viewtopic.php?f=1&t=1382
"2008 Massolino Dolcetto dAlba
Vinmarken ligger ca 330 moh og er på 7 hektar. 20-25 år gamle vinstokker. 7 tonn druer/hektar. 13000 flasker. Ståltank og null fat. I salg etter 4 mnd på flaske.
En meget elegant og ren nese med rød frukt og svak spice. Alt ifra den enkleste vinen merker man at Massolino ikke er en produsent som er ute etter å lage massive blockbuster viner. Lett i munnen med veldefinert ren frukt og fin syre samt en finish med medium lengde. Fin spice og de karkteristiske dolcetto tanninene som gjør dette til en flott matvin kombinert med antipastoer/pasta og lette kjøtt/kyllingretter. Det er produsenter som prøver å gjøre dolcetto til noe mer enn det den er bestemt for . . . Massolino går ikke i den fellen . . . (84)"
Sakset fra http://www.vin-forum.no/forum/viewtopic.php?f=1&t=1382
"2008 Massolino Dolcetto dAlba
Vinmarken ligger ca 330 moh og er på 7 hektar. 20-25 år gamle vinstokker. 7 tonn druer/hektar. 13000 flasker. Ståltank og null fat. I salg etter 4 mnd på flaske.
En meget elegant og ren nese med rød frukt og svak spice. Alt ifra den enkleste vinen merker man at Massolino ikke er en produsent som er ute etter å lage massive blockbuster viner. Lett i munnen med veldefinert ren frukt og fin syre samt en finish med medium lengde. Fin spice og de karkteristiske dolcetto tanninene som gjør dette til en flott matvin kombinert med antipastoer/pasta og lette kjøtt/kyllingretter. Det er produsenter som prøver å gjøre dolcetto til noe mer enn det den er bestemt for . . . Massolino går ikke i den fellen . . . (84)"