morbid
Hi-Fi freak
- Ble medlem
- 24.08.2018
- Innlegg
- 4.574
- Antall liker
- 2.960
Fett er smak
hva var tempen på gjennom den lange steketid?Årets juleribbe. Et par dager i kjøleskapet med masse grov salt, en times damping etterfulgt av 9-ish timer langtidssteking. Så er det bare å skru opp ovnen til 250 grader (ikke noe grillfunksjon nødvendig) og se svoren poppe og bli til baconsvor Vis vedlegget 881031
180 grader på damping, 90 grader på langtidssteking, 250 grader på poppinghva var tempen på gjennom den lange steketid?
Samme temp-intervaller. 45 minutter på 180. Vi har stegløs grillregulering og jeg liker litt hardere svor. Morsomt å følge med på hvordan rutene popper. Årets beste fjernsyn, sier husets sjef.180 grader på damping, 90 grader på langtidssteking, 250 grader på popping
Og det smakte helt nydelig.Da er vi klare:
10 minutter til første lutefisk 2023.
Kjører kvalitetskontroll på fjorårets juleakevitt mens fisken blir ferdig.
Vil jo ikke servere kona skjemt akevitt. Vis vedlegget 905565
Nå var det hun som kom med fisken da.^Har hun vært slem pike siden du straffer henne slik?