Her var det mye brun mat.
I dag var det husets lasagne;
Fenikkel
Gulrot
Selleri
Gul og rød løk
Hvitløk
Finhakket og stekt i en god olivenolje
5ss tomatpure, 2ss soyasaus, 2ts eplecidereddik, 1 toppet ts røkt paprika og 2ts sukker oppi, freses ned
3 bokser Mutti bokstomater, 1ts hver av oregano, timian og basilikum, desverre ingen ferske urter her i dag. Et par klyper smuldret rosmarin.
2.5dl tørkede, grønne, linser, kokt og avrent has i. Kokes godt ned i en halvtimes tid.
Sautert spinat, halvannen stor pose.
Bechamel på den kjente måten, men med rapskokos som smør og havrefløte\soyamelk. Hadde også oppi noen veganske hemmeligheter for å gjøre sausen akuratt passe ostete, og stekeskorpen ble jevnt brunet og fin.
4 lag saus\pastaplater\bechamel - 2 lag innimellom med spinat.
Godt brød og flaksalt til.
Ellers er morgendagen spikret; store mengder thai-ris, wokket pak choi, okra og grønne bønner i saus av ingefær, hvitløk, persille og kokosmelk.