https://kjottlevert.no/svar på spørsmåletSom sagt vi lever i forskjellig verden.. Du sier I NORGE og så mener du Oslo-vest eller noe sånt....Ok så forklar meg hva som er forskjellen på å gå i en butikk i oslo å kjøpe seg en biff skjært ned og modnet i trøndelag kontra å gå på stene å kjøpe seg en fra Holland
Det finnes ikke seigt kjøtt, det finnes bare kjøtt som er feil behandlet.Jeg er ikke så komplisert når det gjelder mat, og er glad i biff. Hater trevler og seigt kjøtt , så da blir det ofte indrefilet. I dag blir det Rema 1000 - Indrefilet Pampas...til 349,-/kg.
Ser bra ut så langt.
Heineken i glasset.
Mvh
OMF
Du har nok ikke skjønt stort av hva jeg har prøvd å formidle. De prisene er forøvrig mye høyere enn hva vi betaler i butikkhttps://kjottlevert.no/svar på spørsmåletSom sagt vi lever i forskjellig verden.. Du sier I NORGE og så mener du Oslo-vest eller noe sånt....Ok så forklar meg hva som er forskjellen på å gå i en butikk i oslo å kjøpe seg en biff skjært ned og modnet i trøndelag kontra å gå på stene å kjøpe seg en fra Holland
https://kjottlevert.no/hvor-leverer-vi/
Jeg tror jeg fant den siden dere handler på. Altså kjølebilen Krusern snakket om.
Bærum, Oslo, Asker direktehjemlevering.
Dere er jammen heldige og priviligerte som har et sånt tilbud, og har råd til å kjøpe ekstra god kvalitet.
Ca 600-800 kr kg, Entrecote og Ytrefilet, men gratis frakt i egen kjølebil.
Jeg er enig det er kult, men vi har nok ikke samme mulighet andre steder. Grunnen til at det er så enkelt i Bærum og Oslo er nok først og fremst at Bærum befolkningen bestiller så mye.
Men det er en sabla kul løsning, ser de leverer fra vårt gamle Slakteri Ringstad også, fra Rakkestad, og det gjør meg jo stolt.
Dere er allikevel heldige, for Meny sender ikke til Østfold.Du har nok ikke skjønt stort av hva jeg har prøvd å formidle. De prisene er forøvrig mye høyere enn hva vi betaler i butikkhttps://kjottlevert.no/svar på spørsmålet
https://kjottlevert.no/hvor-leverer-vi/
Jeg tror jeg fant den siden dere handler på. Altså kjølebilen Krusern snakket om.
Bærum, Oslo, Asker direktehjemlevering.
Dere er jammen heldige og priviligerte som har et sånt tilbud, og har råd til å kjøpe ekstra god kvalitet.
Ca 600-800 kr kg, Entrecote og Ytrefilet, men gratis frakt i egen kjølebil.
Jeg er enig det er kult, men vi har nok ikke samme mulighet andre steder. Grunnen til at det er så enkelt i Bærum og Oslo er nok først og fremst at Bærum befolkningen bestiller så mye.
Men det er en sabla kul løsning, ser de leverer fra vårt gamle Slakteri Ringstad også, fra Rakkestad, og det gjør meg jo stolt.
Jo, jeg ser hvor du kommer fra, og skjønte nesten med engang greia. Du bestiller til Oslo.. Aller først antok jeg at du bodde i Trøndelag, men jeg skjønte jo fort at du bodde i Oslo og fikk hjemlevert av kjølebilen, eller bestilte rimeligere i butikk whatever.Tror alle(nesten) forstod at man kan kjøpe produkter produsert i Trondheim uten å måtte bo i Trondheim.
Jeg driter ikke penger, bor ikke på vestkanten og heller ikke i Oslo. Jeg prøver bare å illustrere at det eksisterer en verden utenfor din andedam.
Jeg er bare nysgjerrig, siden dere får tak i den samme biffen som Grand Hotel har. Var bare ytrefilet og entrecote jeg lurte på.svært så opptatt du er av pris. spiser relativt sjelden oksekjøtt. Om det koste 300, 400. 500. 700 kr kg betyr ikke så meget.
Trondheim Slakterhus.jeg aner ikke hvilken kjøttleverandør(er) Grand Hotel bruker
Bruker du ikkje lepinje? Eg liker Jelen med mineČevapčičis på grillen. Finkvernet i går med 50/50 suppekjøtt fra lam og okse, begge med en fettprosent på 30 prosent eller så. Tilsatte etter standard bosnisk oppskrift finhakket løk, salt, pepper og en toppet spiseskei med ungarsk paprikapulver. Čevapčičiene går rett fra kald kjøl og over på litt over mellomvarm grill til en får stekeskorpe, da slukker jeg mellomblusset og ruller de forsiktig noen ganger på indirekte varme. Før servering får de hvile fem minutter i en kjele med lokk på.
Serveres med nyrevet pepperrot, sterk sennep, finhakket løk samt ferske urter og tomat, på georgisk vis. Man spiser med hendene. Bruker ene hånden til å dyppe čevapen I litt sennep og deretter i den finstrimlede pepperroten. Den andre for urter, tomat og løk, samt noe godt i glasset naturligvis.
Superenkelt og supergodt.
Glad i lepinje, eller pita, men har etterhvert droppet det til fordel mer grønt for middag. Jelen, eller hjorteøl, er slett kke verst. Men ble to bayere fra lenger sør denne gang, Škopško.Bruker du ikkje lepinje? Eg liker Jelen med mineČevapčičis på grillen. Finkvernet i går med 50/50 suppekjøtt fra lam og okse, begge med en fettprosent på 30 prosent eller så. Tilsatte etter standard bosnisk oppskrift finhakket løk, salt, pepper og en toppet spiseskei med ungarsk paprikapulver. Čevapčičiene går rett fra kald kjøl og over på litt over mellomvarm grill til en får stekeskorpe, da slukker jeg mellomblusset og ruller de forsiktig noen ganger på indirekte varme. Før servering får de hvile fem minutter i en kjele med lokk på.
Serveres med nyrevet pepperrot, sterk sennep, finhakket løk samt ferske urter og tomat, på georgisk vis. Man spiser med hendene. Bruker ene hånden til å dyppe čevapen I litt sennep og deretter i den finstrimlede pepperroten. Den andre for urter, tomat og løk, samt noe godt i glasset naturligvis.
Superenkelt og supergodt.
Barillia var bare sånn fra vårt synspunkt da, Barillia er vel helt ok, bare det at den blir litt vassen etter kort tid.Jeg synes nå det er tydelig forskjell på pasta. Når jeg skal flotte meg går jeg i Smalgangen og kjøper en som heter Montegrappa, til hverdags velger jeg, nesten så jeg ikke tør si det, Barilla...
I dag blir det Barilla og ragu av høyrygg fra fryseren.
Mye å lære og italienerne verdsetter at turistene spiser tidlig.Fryse ned pastavann? Give me a break! Der er endel av dette "nymotens" hipsterfjaset man like godt kan styre unna. Så italienerne står bak hushjørnet å venter til alle turistene har "gjordt klart" pastavannet?