Håper kaffen også smaker Fortsatt god søndag!Har ikke smakt enda, men dette har jeg virkelig sansen for
Jeg drikker ca 2 kopper kaffe pr dag i ukedagene men i perider med mye stress kan det bli en ekstra kopp. Aldri etter kl 18.00. I helgene kan det bli noe mer med 3-4 kopper pr dag. Jeg har ikke gjort noen andre endringer i kosthold eller trening.Hvor mye kaffe konsumerer du år pr.dag, i gjennomsnitt,
Jeg har tenkt på det, men ikke testet enda. Jeg vurderer en slik løsning på jobben hvor vi har en automatisk maskin (Jura).Kan man ikke bare sette et vanlig filter ned i koppen og løfte det ut (sakte) når kaffen er ferdig ?
Om man blir vettskremt av litt fett fra noen kaffebønner kan man vel bruke en Aeropress i stedet for en anstendig espressomaskin.Et lite tips til de som vil ha espresso allikevel er å gjøre som meg og klippe til kaffefilter som passer i bajonetten. Jeg bruker tamperen som mal og tegner rundt på en liten bunke med vanlige kaffefiltere og klipper ut passe store runde filtere. Det er lurt å putte filteret litt under springen før bruk, for da setter/klistrer det seg fint i bunnen på bajonetten. Mine ti øre for helsa
Fem minutters jobb for minst en måneds brygging går helt fint Kaffen blir minst like god som uten filter.Om man blir vettskremt av litt fett fra noen kaffebønner kan man vel bruke en Aeropress i stedet for en anstendig espressomaskin.Et lite tips til de som vil ha espresso allikevel er å gjøre som meg og klippe til kaffefilter som passer i bajonetten. Jeg bruker tamperen som mal og tegner rundt på en liten bunke med vanlige kaffefiltere og klipper ut passe store runde filtere. Det er lurt å putte filteret litt under springen før bruk, for da setter/klistrer det seg fint i bunnen på bajonetten. Mine ti øre for helsa
Ikke om man liker en anstendig espresso.Om man blir vettskremt av litt fett fra noen kaffebønner kan man vel bruke en Aeropress i stedet for en anstendig espressomaskin.Et lite tips til de som vil ha espresso allikevel er å gjøre som meg og klippe til kaffefilter som passer i bajonetten. Jeg bruker tamperen som mal og tegner rundt på en liten bunke med vanlige kaffefiltere og klipper ut passe store runde filtere. Det er lurt å putte filteret litt under springen før bruk, for da setter/klistrer det seg fint i bunnen på bajonetten. Mine ti øre for helsa
Mye av smaken sitter jo i oljene så om man vil ha anstendig kaffe så drikker man ikke avfettet eller dekafinert eller noe slikt i det hele tatt. Men skal man først bedrive filtrering så er ikke AP det aller verste man kan finne på.Ikke om man liker en anstendig espresso.Om man blir vettskremt av litt fett fra noen kaffebønner kan man vel bruke en Aeropress i stedet for en anstendig espressomaskin.Et lite tips til de som vil ha espresso allikevel er å gjøre som meg og klippe til kaffefilter som passer i bajonetten. Jeg bruker tamperen som mal og tegner rundt på en liten bunke med vanlige kaffefiltere og klipper ut passe store runde filtere. Det er lurt å putte filteret litt under springen før bruk, for da setter/klistrer det seg fint i bunnen på bajonetten. Mine ti øre for helsa
Kan du da forklare hvorfor landets beste kaffebar drevet av en verdensmester utelukkende serverer kaffe som er filtrert?Mye av smaken sitter jo i oljene så om man vil ha anstendig kaffe så drikker man ikke avfettet eller dekaffinert eller noe slikt i det hele tatt.Ikke om man liker en anstendig espresso.Om man blir vettskremt av litt fett fra noen kaffebønner kan man vel bruke en Aeropress i stedet for en anstendig espressomaskin.Et lite tips til de som vil ha espresso allikevel er å gjøre som meg og klippe til kaffefilter som passer i bajonetten. Jeg bruker tamperen som mal og tegner rundt på en liten bunke med vanlige kaffefiltere og klipper ut passe store runde filtere. Det er lurt å putte filteret litt under springen før bruk, for da setter/klistrer det seg fint i bunnen på bajonetten. Mine ti øre for helsa
Det finnes restauranter som bare selger grøntfor også, og sikkert mye av det som egner seg som menneskemat.Kan du da forklare hvorfor landets beste kaffebar drevet av en verdensmester utelukkende serverer kaffe som er filtrert?Mye av smaken sitter jo i oljene så om man vil ha anstendig kaffe så drikker man ikke avfettet eller dekaffinert eller noe slikt i det hele tatt.Ikke om man liker en anstendig espresso.
-BB-
Huff, jeg får krampe av å se den ene koppen utenfor "hullet" sittKan du da forklare hvorfor landets beste kaffebar drevet av en verdensmester utelukkende serverer kaffe som er filtrert?Mye av smaken sitter jo i oljene så om man vil ha anstendig kaffe så drikker man ikke avfettet eller dekaffinert eller noe slikt i det hele tatt.Ikke om man liker en anstendig espresso.
-BB-
Altså, her ble det spesifikt sagt aeropress i stedet for en espressomaskin. I en aeropress kan mange lage små, gode kaffekopper, men det kan ikke sammenlignes med en tunet espressomaskin med høyt trykk og resulterende krema, aroma etc. Ønsker man god espresso må man ha espressomaskin.Det finnes restauranter som bare selger grøntfor også, og sikkert mye av det som egner seg som menneskemat.Kan du da forklare hvorfor landets beste kaffebar drevet av en verdensmester utelukkende serverer kaffe som er filtrert?Mye av smaken sitter jo i oljene så om man vil ha anstendig kaffe så drikker man ikke avfettet eller dekaffinert eller noe slikt i det hele tatt.Ikke om man liker en anstendig espresso.
-BB-
God kaffe kan lages på ymse vis. Filter, espresso, moka, kokekaffe etc. alle forskjellige med sin egen smak og jeg skal ikke være så bastant på hva som er best av disse.
For meg er cremaen en viktig del av espressoen, så blir den med, med filter?Et lite tips til de som vil ha espresso allikevel er å gjøre som meg og klippe til kaffefilter som passer i bajonetten. Jeg bruker tamperen som mal og tegner rundt på en liten bunke med vanlige kaffefiltere og klipper ut passe store runde filtere. Det er lurt å putte filteret litt under springen før bruk, for da setter/klistrer det seg fint i bunnen på bajonetten. Mine ti øre for helsa
Jeg mener den blir med:For meg er cremaen en viktig del av espressoen, så blir den med, med filter?Et lite tips til de som vil ha espresso allikevel er å gjøre som meg og klippe til kaffefilter som passer i bajonetten. Jeg bruker tamperen som mal og tegner rundt på en liten bunke med vanlige kaffefiltere og klipper ut passe store runde filtere. Det er lurt å putte filteret litt under springen før bruk, for da setter/klistrer det seg fint i bunnen på bajonetten. Mine ti øre for helsa
Hvorfor ber du ikke bare bedriften om å lease en anstendig maskin?Gleder meg til i morgen, da er det jobb igjen etter en friuke. Da er det å nyte traktekaffe som står på thermokanne og modner noen timer og drikke fra plastkrus. Mmmm…
Pappkrus er bannlyst, liker ikke vokssmaken som kommer fra disse.
Fordel å jobbe steder med så god turnaround at man trakter jevnt utover dagen...Hvorfor ber du ikke bare bedriften om å lease en anstendig maskin?Gleder meg til i morgen, da er det jobb igjen etter en friuke. Da er det å nyte traktekaffe som står på thermokanne og modner noen timer og drikke fra plastkrus. Mmmm…
Pappkrus er bannlyst, liker ikke vokssmaken som kommer fra disse.
Takk for tips.Kaffebrenneriet har nå fått inn sine "cup of excellence" kaffe i butikkene og spesielt vil jeg anbefale Cruz Verde. Balansert, søt og med masse karakter uten bitterhet. En skikkelig god kaffe rett og slett!
-BB-
Jeg synest det er gøy med damer som skal slanke seg og tar masse dressing på salaten sin. Det er en grunn til at planteolje kan brukes som drivstoff på biler.Sju milligram på 1.5dl. Det er jo helt ubetydelige mengder for alle disse. For å få i deg ett gram fett må du drikke 143 kopper presskannekaffe av den størrelsen.
Ta 4 kopper pr dag og så ganger du det opp med 365 dager og så 20 år - da blir det litt mengde ut av det.Sju milligram på 1.5dl. Det er jo helt ubetydelige mengder for alle disse. For å få i deg ett gram fett må du drikke 143 kopper presskannekaffe av den størrelsen.
Nei, det blir det ikke.Ta 4 kopper pr dag og så ganger du det opp med 365 dager og så 20 år - da blir det litt mengde ut av det.